Вторник, Септември 26, 2017

Търсене в сайта

Сряда, 13 Септември 2017 11:35

ОБЩИНА СЛИВЕН ОТНОВО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ КАМПАНИЯТА "УБИЙ СКОРОСТТА, СПАСИ ДЕТЕ"

 Община Сливен се присъединява за втора поредна година към кампанията „Убий скоростта, спаси дете!“, която стартира в края на лятото по инициатива на Радио FM+.  
70 броя сигнални стикери с надписа на кампанията ще заменят миналогодишните, които бяха залепени на задните стъкла на превозните средства от градския транспорт в Сливен. Инициативата, която стартира през 2004 година със съдействието на Столична община, насочва вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца. 
 
„След два дни е първия учебен ден и бдителността ни трябва да е изострена, като това е валидно не само за 15 септември. Използваме датата, за да припомним, че няма по-важно от сигурността на децата не само на пътя,  а и в училище и градската среда. Всички усилия в тази посока имат смисъл и са оправдани“,  каза кметът Стефан Радев. 
 
През 2016 инициативата да излезе извън столицата и към нея се присъединиха общините Сливен и Благоевград. Тази година отличителният знак на кампанията ще поставят и във Варна, Бургас, Русе и Стара Загора.  

Партньори

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Превод