Вторник, Август 22, 2017

Търсене в сайта

Понеделник, 19 Юни 2017 11:59

БЪЛГАРСКАТА И ГЕРМАНСКАТА ПОЛИЦИЯ ИЗДИРВАТ БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛО МОМИЧЕ ОТ СЛИВЕН

Семейството и приятелите на Лилия Ботушева я издирват вече 10-ти ден. Младата жена е трябвало да пътува за Ерфурт, Германия, където учи и живее. 23-годишното момиче е обявено за издирване както от немските, така и от българските власти. Лилия е от Сливен, но от години живее в немския град.

 На 8.06 т.г. е резервирала билет за самолет, на който още не е ясно дали се е качила. „Нямаме никаква вест, от никого, от нищо. Нямам си идея къде може да е, как е... Пусната е за издирване на европейско ниво. Не съм я чувал от седмица, както и нейните приятели. Притесняваме се ужасно много за Лилия", разказва брат й Мартин Ботушев.

"Дъщеря ми Лилия - 23 г. е в неизвестност от десетина дни. Последно местонахождение: Erfurt - Thüringen - Bundesrepublik Deutschland. Властите в България и Германия са информирани. Търсим начин да се свържем с Лили. Ако някой знае нещо, познава някой, който нещо може да знае, моля помогнете. Благодаря", пише във Фейсбук и бащата на младото момиче Христо Ботушев. Ако някой има информация за нея, може да подаде сигнал в най-близкото районно или да се свържете с нейния брат Мартин Ботушев във Фейсбук.

 

Блиц

Партньори

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Превод