Петък, Октомври 20, 2017

Търсене в сайта

Петък, 29 Ноември 2013 15:15

ФИТНЕС СРЕЩУ ТРАФИКА НА ХОРА

Доброволците към МКБТХ - Сливен направиха информационна акция във Фитнес център "Атлетика". Тяхното посланието беше „Нулева толерантност срещу трафика на хора”.
 
Младежите раздадоха брошури на всички присъстващи във Фитнес център "Атлетика", с информация как да се предпазят от явлението „трафик на хора”, контактите на Националната комисия за борба с трафика на хора и на местните структури към нея, както и координатите на дипломатическите представителства на Република България в чужбина.
 
В инициативата се включиха и двама доброволци от Испания и Италия, които в рамките на една година ще бъдат част от доброволческия екип на МКБТХ - Сливен, по програмата "Младежта в действие" на Европейската Комисия в партньорство с Младежки дом - Сливен.
 
След информационната акция, доброволците бяха поканени от собственика и инструктор на Фитнес център "Атлетика" – Нанка Петкова, да се включат в тренировката по Тае бо. Предвиждат се бъдещи съвместни инициативи с Фитнес център "Атлетика", новият партньор на Местната комисия за борба с трафика на хора - Сливен.

Партньори

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Превод